Celebració del dia internacional dels arxius a l’Ajuntament de Terrassa

Durant al setmana internacional dels arxius, del 7 a l’11 de juny 2010, l’Arxiu Municipal de Terrassa va presentar els  projectes de digitalització i divulgació dels seus fons documentals més destacats.

En concret va presentar dues exposicions virtuals:
 

  • El règim Municipal de Terrassa al llarg dels segles, és un recull de documents essencials per a entendre la creació i evolució del govern municipal des del 1400 fins al 1700. El projecte de digitalització de totes les actes del consell de la vila (1400-1713) ens ha permès mostrar aquesta exposició.

 

  • El teatre Principal. Ignasi Amat i Monset, tresorer (1892-1960), és una mostra de documentació de la vida administrativa d’aquest important teatre terrassenc que, actualment s’està restaurant i condicionat a les necessitats del moment. La mostra de documents s’ha fet a partir de la donació del fons patrimonial que la família Amat va fer a l’Arxiu Històric de Terrassa.

 

Repercussió en premsa:

 

Be Sociable, Share!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*