Sentilo Terrassa integra la informació de recollida lateral de residus urbans

L’empresa municipal Eco Equip S.A.M., encarregada de la neteja i recollida de residus urbans a Terrassa, ha renovat parcialment els sistemes i infraestructures per fer front a l’increment en quantitat i complexitat de les fraccions a retirar i gestionar.Per això, ha adquirit tres vehicles adaptats per la recollida lateral de contenidors, i ha instal·lat a tota la ciutat, més d’un miler de nous contenidors de major capacitat que els actuals en les 4 fraccions principals: resta, vidre, paper i envasos.
sentilo_contenidor1 sentilo_contenidor2 sentilo_contenidor3 sentilo_contenidor4
Tots aquests contenidors incorporen una identificació RFid, que el braç elevador del vehicle de recollida llegeix mentre realitza el procés de bolcat.sentilo_contenidor5Tot el sistema de recollida es gestiona mitjançant una solució tecnològica de l’empresa Boreal-IT (http://www.boreal-it.es). Gràcies a un dispositiu instal·lat als vehicles, es facilita el seu geoposicionament i la transmissió de dades, com per exemple, el bolcat d’un contenidor.

La solució de Boreal-IT controla i millora el servei de recollida que realitza Eco Equip, ja que el sistema envia en temps real les dades a Sentilo Terrasa per a la seva publicació i fàcil accés.

Durant la primera ruta de recollida del vehicle, es donen d’alta els contenidors a Sentilo Terrassa.

sentilo_contenidor6

Llavors, cada vegada que un camió realitza les següents recollides, s’incorporen les dades a la plataforma, conservant la informació històrica del servei.

sentilo_contenidor7

Amb el visor de rutes, podem saber el posicionament del vehicle i la ruta realitzada recentment.

sentilo_contenidor8 sentilo_contenidor9

 

 

 

 

 

 

 

 

Amb aquest visor de rutes, es pot publicar la ubicació de qualsevol vehicle de la flota municipal. Actualment, estem informant del posicionament dels camions de recollida lateral de residus i dels vehicles de jardineria del Servei de Gestió de l’Espai Públic (GEP).

sentilo_contenidor_aVehicles de suport del GEP

sentilo_contenidor_bCamions de recollida lateral de residus

 

 

Be Sociable, Share!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*