L’Ajuntament de Terrassa ha posat en marxa la Seu Electrònica. Un projecte que permet als ciutadans, a través d’Internet, realitzar fins a 174 tràmits administratius sense necessitat de moure’s de casa. Es tracta d’un nou pas endavant amb l’objectiu d’aconseguir l’anomenada ‘finestreta única’. La nova pàgina web substitueix l’administració oberta municipal. I ho fa amb un servei més segur i confidencial per a l’usuari. A través de la nova seu electrònica es podran consultar les dades del padró, fer efectius els impostos municipals, demanar duplicats de documents oficials o domiciliar els rebuts. A més, es pot trobar informació sobre més de 200 tràmits administratius.

Un projecte que permet crear una línia de comunicació amb els ciutadans 24 hores al dia i 365 dies a l’any. La nova Seu Electrònica està considerada com una peça clau per aconseguir una reducció dels costos i del temps d’espera en els tràmits municipals. Per a Isabel Quintana, regidora de Serveis generals: “Volem donar als ciutadans i ciutadanes la possibilitat d’accedir a la seva informació de manera ràpida i àgil, ja sigui per poder consultar els documents lliurats a l’Ajuntament, les dades de padró, l’estat dels rebuts tributaris, factures, duplicats de documents o iniciar expedients i un llarg etcètera.” 

 

 

Per accedir a la nova Seu Electrònica només cal connectar-se a la pàgina web de l’Ajuntament o bé a l’adreça: https://seuelectronica.terrassa.cat. El servei està estructurat en tres perfils: ciutadans, associacions i empreses; i es pot trobar informació detallada dels tràmits municipals dividits per categories. Amb la posada en marxa d’aquest nou servei, els responsables municipals esperen superar les 15.000 gestions que es van realitzar l’any passat a través de la pàgina web de l’Ajuntament.

 

Enllaços relacionats:

Be Sociable, Share!
Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *