L’Ajuntament de Terrassa ha implantat per al conjunt d’escoles i entitats que depenen del Patronat Municipal d’Educació (PAME) l’aplicació de gestió educativa Clickedu per tal de millorar la gestió dels centres, la comunicació entre els usuaris des les diferents escoles, la comunicació amb les famílies i la gestió econòmica i amb el ciutadà de Terrassa.Per altra banda, s’ha desenvolupat un procés a mida dins de Clickedu per tal d’unificar i integrar les diverses aplicacions que s’utilitzen en els diferents centres educatius en una única plataforma. Aquesta integració permet que els usuaris només hagin de fer la feina una única vegada, així com la gestió integral dels processos, facilitant l’accés distribuït a aquesta informació.

Entre moltes altres accions permet fer la gestió de les matriculacions, preinscripcions, gestió econòmica dels centres, cobrament de quotes, gestió de les programacions, gestió tutorial, atenció a la diversitat, treball a l’aula, accés a continguts editorials, gestió acadèmica, control d’assistència i comunicacions a les famílies via email o SMS, calendaris compartits, gestió de l’inventari i de sales, gestió de la qualitat ISO, enquestes de satisfacció, enviament d’informes dels alumnes a les famílies, notes i un llarg etcètera.

A la vegada, hi ha una superestructura que permet als responsables de la gestió de l’Ajuntament controlar les dades estadístiques i econòmiques des d’un entorn únic, facilitant el traspàs de dades entre centres en temps real.

Clickedu té la particularitat de ser una plataforma online, la qual cosa possibilita el treball i la recepció de dades des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet.

A més s’ha aprofitat per formar als diferents usuaris interns dels centres en l’aplicació de les TIC en els centres educatius i es va implementant de forma gradual en els diferents centres: escoles bressol, escoles municipals d’educació especial FATIMA i El Pi, Escola de Música-Conservatori de Terrassa, Escola Municipal d’Art i Disseny i Escola Municipal d’Adults La Llar.

 

Ignasi Nogués
Director de CLICKART

Be Sociable, Share!
Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *