En el  Complex Funerari de Terrassa,  coincidint amb la festivitat de Tots Sants, s’han instal·lat dos nous terminals del Servei d’Informació, que substitueixen els antics, ara obsolets. El primer es troba al costat del Centre d’Atenció al visitant, i el segon davant el Temple Multiconfessional, facilitant l’accés a les persones que assisteixen a les cerimònies del Cementiri.  També s’ha instal·lat una tauleta digital al Tanatori.

Es tracta d’un nou sistema digital d’informació i atenció, i per altra banda, el servei també és accessible des dels dispositius smartphone dels usuaris, a través de la adreça www.ubime.cat/funerariaterrassa i es disposa de zona Wifi.

El sistema proporciona tota la informació necessària relacionada amb els serveis oferts, tals com: enterraments diaris, sales de vetlla, cerca de sepultures sobre planell del cementiri, … i tota mena de serveis de gran utilitat.

Amb aquesta nova infraestructura, la Funerària de Terrassa demostra un cop més la seva aposta per les tecnologies de la informació orientades a oferir un millor servei a l’usuari.

La empresa AMI – Aplicacions Multimèdia Interactives SL, amb seu a Terrassa en informa que el nou SIC, es desenvolupa a partir de la seva nova plataforma tecnològica Ubime, i proporciona noves prestacions i moltes més possibilitats de servei. A més, també utilitzem uns nous tipus de terminal (hardware), ja preparats per ser utilitzats en manera outdoor i li afegim la tecnologia dels codis QR per al seu ús a través de smartphones i tablets dels usuaris que visiten els cementiris o practiquen consultes des fora d’aquest (a casa, per exemple).

El resultat que obtenim és el següent:

El Sistema s’integra perfectament en el medi, amb un disseny i color molt integrat a l’entorn del cementiri i gràcies a un terminal ‘outdoor’ amb ordinador i monitor amb tecnologia tàctil.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *