Tercera sessi贸 de la Taula

Gaireb茅 una cinquantena de persones va participar en la tercera sessi贸 de la Taula Local per a les Persones Refugiades, que es va celebrar el 20 de febrer a la Masia Freixa. En aquesta ocasi贸 les intervencions van anar a c脿rrec d’Oscar Barbero de Creu Roja, que va explicar com es troba el dispositiu d’acollida a Catalunya, de Maxi Perinetti de Proactiva Open Arms, que tot just arribava d’una missi贸 al mar Mediterrani i va poder transmetre la seva experi猫ncia, i de Vicen莽 Boncompte d’Obrim Fronteres que va compartir amb la gent les idees que t茅 la seva entitat per treballar en favor de les persones refugiades i dels immigrants en general.

En el torn d’intervencions va quedar molt clar que la ciutadania t茅 ganes de col路laborar amb l’acollida i va demanar les opcions per fer voluntariat a la ciutat. En aquest sentit, es va indicar que actualment la manera m茅s efectiva de fer-ho 茅s a trav茅s de Creu Roja, que t茅 en marxa diversos programes.

Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿. Els camps necessaris estan marcats amb *