Cinquena sessió de la Taula

Aquest proper dijous 23 de novembre a les 18 hores tindrà lloc a la Masia Freixa (Pl. Freixa i Argemí, 11) una nova edició de la Taula Local per a les Persones Refugiades. Aquest és un espai d’informació, propostes i reivindicació al voltant de la crisi generada per l’èxode de refugiats i refugiades a causa de la guerra de Síria.

En aquesta ocasió es projectarà el curt “At the Syryan border” (2017) del director Jordi Oriola. Precisament el mateix director també ens acompanyarà per comentar la pel·lícula i resoldre els dubtes del públic present.

També hi participaran representants de les dues entitats que gestionen l’acollida de persones refugiades a la ciutat, Creu Roja i Apip-Acam, que explicaran com s’està desenvolupant la seva tasca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *