Categories
General Notícies Xarxa ApS Trobades

8a. Jornada d’Aprenentatge i Servei a Terrassa

Des del 2010 anem fent camí. En aquest sentit la 8a Jornada pretén ser un espai per avançar en el teixit de la xarxa entre entitats i centres educatius. Volem reforçar la perspectiva social de l’ApS en el reconeixement dels diferents actors del territori. Volem conèixer la mirada dels altres: Compartir mirades.

A més aquesta jornada vol continuar amb l’intercanvi d’experiències, facilitant un espai de trobada, reflexió i diàleg entre mestres, professionals i representants d’entitats que treballen en projectes d’Aprenentatge Servei.

 

Objectius

-Introducció al partenariat

-Importància de la xarxa, en un món global. La necessitat dels altres.

-Conèixer el nostre territori més proper i els agents que hi treballen.

-Construir un repte compartit.

-Promoure el debat entre els centres educatius i entitats que apliquen aquesta metodologia de treball educatiu.

 

Justificació

En les anteriors jornades hem posat l’accent en la difusió de les experiències portades a terme, en el coneixement mutu,  en el partenariat entre centres educatius i entitats i en la reflexió a partir de paràmetres com el currículum, la participació i l’avaluació dels projectes.

Enguany volem posar l’accent en la perspectiva més social de l’ApS i el Servei Comunitari. En la construcció d’una xarxa per prendre consciència dels altres, de les diferents mirades de les entitats socials i dels centres educatius, dels diferents llenguatges i sinèrgies. Identificant necessitats en un llenguatge comú.

A més, aquesta jornada vol continuar amb l’intercanvi d’experiències, facilitant un espai de trobada, reflexió i diàleg entre docents i representants d’entitats que treballen en projectes d’Aprenentatge Servei. Amb l’objectiu de generar conjuntament sinèrgies.

Aquest 2018 hem reforçat la comissió local d’impuls a l’ApS, amb la participació del Servei de Qualitat Democràtica, així com d’entitats de la Taula d’Entitats del Voluntariat i centres educatius. En aquest sentit, treballem conjuntament i unim esforços per difondre els beneficis de l’ApS/Servei Comunitari i els seus elements de qualitat.

 

On es realitza?

Dimecres, 7 de juny de 2018, a les 9.30 hores
al Centre Cívic President Macià
Rambla Francesc Macià, 189

Descàrrega PDF

Descarrega el programa de la Jornada en format PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *