L’Últim patriarca de Najat El Hachmi

6 de juny de 2008

Has llegit L’Últim patriarca de Najat El Hachmi?
Què n’opines?
Ens el recomanes?
Què t’ha semblat?

L’autora va participar a la Jornada de reflexió sobre comunicació i immigració “les representacions de la immigració” Catalunya com a país d’immigració, que va tenir lloc divendres 30 de maig a la seu del Diari de Terrassa. Des de Sant Jordi que tothom em parla d’aquest títol. És a les llistes dels més venuts a les llibreries. És a les llistes dels més prestats a les biblioteques. A la biblioteca dia sí dia també l’hem de reservar a petició d’algun usuari interessat i que…haurà d’esperar. Allò que diem… disponible res de res!!! que al seu prestatge els altres veïns de paper encara no l’han vist mai.

Bé i a tot això alguna bibliotecària hi contraresta la mandra còsmica que li provoca de per si la lectura de qualsevol best-seller, quan cada dos per tres algú arriba al taulell i li diu “oh…no l’has llegit encara, doncs l’has de llegir està molt bé ja veuràs…” i coses per l’estil.

I a aquesta boda us convidem: i tu què ens en dius de L’Últim patriarca de Najat El Hachmi?

Reportatges a la premsa sobre la Jornada esmentada: e-news i aterrassa+.

Ressenya del llibre.

Etiquetes: , ,

2 Responses to L’Últim patriarca de Najat El Hachmi

  1. usuari inquiet on 10 de juny de 2008 at 12:57

    Hola, jo encara no l’he llegit, però en tinc moltes ganes, estic molt encuriosit per aquesta novel·la. Algú que l’hagi llegit podria fer una petita valoració?
    Gràcies

  2. les del dissabte on 7 de juny de 2008 at 15:56

    Nosaltres tot just comencem a llegir-lo. De fet, el vam agafar pel tema del premi i del boom de Sant Jordi, i ens està agradant, tot i que el tema és força impactant i reflexa situacions personals que poden ser difícils d’entendre.
    No sé, tot és qüestió d’agafar el llibre i començar a llegir-lo. Si ens agrada endavant i sinó, doncs res, pleguem i en comencem un altre!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]