Especial estiu 2008

1 de juliol de 2008

Especial estiu 2008

Amb l’arribada de l’estiu, les biblioteques públiques de la província de Barcelona us oferim un apartat especial sobre el tema, amb selecció de pàgines web, recomanacions de novel·la i música, guies de lectura i novetats, activitats, informació dels llibres més prestats, les bibliopiscines i biblioplatges i els avantatges que el carnet de biblioteca us ofereix.
També el catàleg infantil Chilias ha preparat un especial temàtic. Esperem que sigui del vostre interès.

Bon estiu! Bones vacances!

Especial estiu 2008

Etiquetes: , , ,

One Response to Especial estiu 2008

 1. Fede on 1 de juliol de 2008 at 17:45

  Jo recomano el llibre “LA MEMÒRIA DEL SILENCI” de Ramon Font i publicat per Actéon Editorial. Per a qui li pugui interessar, copio la ressenya:

  “En una acció de ritme trepidant, “La memòria del silenci “ ens narra els avatars polítics i socials de l’Espanya de finals del 1974 i principis del 1975, just abans de la mort d’en Franco, a través d’una història de ficció que podria ser real.
  Seguint la investigació de l’Oriol Batlles, un advocat militant del PSUC, sobre la mort d’un recluta en estranyes circumstàncies, desfilen davant dels ulls del lector totes les sigles i institucions que en aquells anys van ser part important de la nostre història: el PSUC, l’Exèrcit, el IMEC, el SIM, la Junta Democràtica, la UMD, etc. I en el fons de tot aquest entramat, una història d’amor i de compromís social que l’autor adorna amb llocs comuns propis de l’època, com el pòster de Che Guevara, les cançons de Leonard Cohen o les pel•lícules de Bergman.
  Al final, tot porta a un desenllaç sorprenent i inesperat, que de ben segur a ningú deixarà indiferent.
  “La memòria del silenci” és, doncs, una novel•la d’obligada lectura per a tots aquells que “fa un temps érem més joves i crèiem en més coses”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]