Brújula para navegantes emocionales d’Elsa Punset

19 de setembre de 2008

elsa-punset.jpg Punset, E. Brújula para navegantes emocionales. Madrid: Aguilar, 2008

A “Brújula para navegantes emocionales”, l’autora recorre les diferents etapes de maduració emocional i social de l’ésser humà, no només com a individu, sinó també en relació a les persones que formen el seu entorn: pares, fills, parella, companys, amics, etc. Elsa Punset afirma que, avui en dia, la societat es basa molt més en els coeficients intel·lectuals que no pas en la intel·ligència emocional, concepte que va néixer a finals  del segle XX amb la intenció de centrar-se en els sentiments. Al seu llibre narra, de manera molt entenedora i amb un llenguatge molt planer, les pròpies experiències en relació amb l’educació del seus fills i el paper que els sentiments juguen en aquest procés.

Etiquetes: , , , ,

One Response to Brújula para navegantes emocionales d’Elsa Punset

  1. Jordi on 9 d'agost de 2009 at 18:22

    No acostumo a escriure als autors de llibres que he llegit, però m’agradaria saber si algú podria ajudar-me a localitzar a l’Elsa Punset. M’agradaria donar-li la meva opinió sobre el seu llibre que, ja avanço ara per evitar malentesos, que és negativa.

    Si algú té la possibilitat i l’amabilitat de subministrar-me un corre electrònic actiu de la Sra. Punset l’hi faria arribar el meu punt de vista, que malgrat ser crític, potser li agradaria de conèixer.

    SAPUM (Salut i poc fum!)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]