La ciutat del teu destí de Peter Cameron

16 d'octubre de 2008

ciutat-desti.jpgPeter Cameron. La ciutat del teu destí. Barcelona: Edicions 62, 2008

Quan algú anuncia que vol escriure una biografia autoritzada, els amics i els parents del biografiat gairebé sempre miren d’obstaculitzar-la per por de trobar-se amb una narració plena d’opinions subjectives i  fantasioses. És per això que a la dona, al germà i a l’amant del difunt Jules Gund, autor d’un únic i venerat llibre, els fa  poca gràcia que el jove universitari Omar Razaghi fiqui el nas en els assumptes privats familiars. Però l’Omar té una nòvia que creu molt en ell i l’envia a la finca dels Gund, al mig de l’Uruguai, sense saber, però, que l’està posant a les mans de tres excèntrics consumats professionals de la seducció i la dissimulació. Aquest és només el principi d’una comèdia punyent i brillant, que amb un estil impecable i una caracterització subtil i exquisida, explora sense moralismes els límits de l’amor.

Etiquetes: ,

2 Responses to La ciutat del teu destí de Peter Cameron

  1. Àrnica on 18 d'octubre de 2008 at 23:00

    Ara mateix només la mateixa bd4. Però per tenir sempre la resposta actualitzada podem consultar el Catàleg en línia:
    http://gw24-vtls.diba.es/vtls/catalan/

    Veurem si ja el té alguna altra biblioteca i a més si és disponible a prestatge o està en préstec, quan el tornen, fer la nostra reserva si ens interessa, etc. Podem seleccionar cercar al catàleg de les biblioteques de Terrassa. Apareixen per ordre alfabètic després dels catàlegs individuals de les biblioteques.

  2. Montse on 17 d'octubre de 2008 at 18:42

    Sabeu a quines biblioteques de Terrassa podem trobar aquest llibre ???

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]