Milagro en los Andes de Nando Parrado

19 de desembre de 2008

Foto de l’autor i la seva obra extreta de: www.tribunalatina.comPARRADO, Nando. Milagro en los Andes: mis 72 días en la montaña y mi largo regreso a casa. Barcelona: Planeta, 2005.

El 12 d’octubre de 1972 un vol xàrter  que conduïa un equip uruguaià de rugbi es va estavellar als Andes quan es dirigia a jugar un partit amistós a Xile. Fins al dia 22 de desembre no van ser rescatats. Tres dècades després de la tragèdia, un dels seus supervivents relata amb pèls i senyals com li va canviar la vida aquesta fatalitat. En aquest llibre, Nando Parrado explica per què van poder sobreviure ell i part dels seus companys dins d’un fuselatge partit pel mig a una altitud de 3600m a finals de l’hivern austral. Les ganes de viure, la fortalesa mental per no ensorrar-se davant dels contratemps i la solidaritat i el treball en equip foren la clau perquè part de l’expedició sobrevisqués. Des de la seva maduresa fa una reflexió interessantíssima extraient totes les coses bones que li van succeir vivint al límit durant tants dies.

Cercar-lo al catàleg de la bct xarxa.

Escrit per: Marc

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]