Sue Grafton a la bct

6 de febrer de 2009

Sue Grafton, Antonio Lozano i Amadeu Aguado

Dijous dia 5, els lectors i afeccionats a la novel·la negra en general i els fans incondicionals de la Kinsey Millhone, la detectiva privada de Santa Teresa, Califòrnia, vam tenir el plaer de compartir una bona estona amb l’escriptora nordamericana Sue Grafton, creadora de la sèrie de novel·les “l’alfabet del crim”.La Sue, acompanyada d’Antonio Lozano, ens va explicar com elabora les seves novel·les i ens va descobrir com les treballa a nivell personal. Cursets de defensa personal, pràctiques de tir, visites a la polícia… Per a cada novel·la elabora prèviament un diari que l’ajuda a confegir la trama i que acostuma a ser molt més llarg que la pròpia novel·la.

La Sue Grafton participa aquesta setmana en l’edició de la BCNegra. I aquesta trobada es va poder realitzar a la bct gràcies a l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, d’Edicions 62 i Tusquets Editores.

Sue Grafton, Antonio Lozano i Amadeu AguadoLes persones que participen en els clubs i tallers de lectura a les biblioteques de Terrassa (taller de lectura de la bct i clubs de lectura de la bd4 i bd6), d’Olesa i de Sentmenat, i totes aquelles altres que van voler escoltar-la, van gaudir amb la seva presència, les seves explicacions i la seva disponibilitat a respondre totes les preguntes que se li van fer.

Animem a tots aquells que encara no l’heu descoberta, que ho feu, no us en penedireu. Segons la mateixa Sue, no cal començar per la A d’adulteri i continuar per la B de bèsties, i així succesivament. Podeu començar per la T de trampa, la darrera que ha publicat i continuar per la que us vingui més de gust.

Etiquetes: , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]