bubok i “Las 100 sonrisas del viernes”

3 de juny de 2009

Las 100 sonrisas del viernesPer Sant Jordi et vam recomanar un munt de llibres. Llibres de tota mena. Lectures llamineres. No es dóna mai a l’abast amb les lectures recomanades! O sí? Si ara mateix no tens res esperant a la tauleta de nit. Si et dosifiques la provisió de còmics que vas fer al Saló del Còmic de Barcelona. Si no saps per quina novel·la continuar després de La societat literària i de pastís de pela de patata de Guernsey, o de Olor de Colònia. O fins i tot si has decidit esperar al dia 23 per córrer a pillar el darrer Millenium del Larsson. Vaja que per ara mateix et recomano un llibre que pots descarregar-te gratix d’aquest enllaç i riure una estona.

Es tracta de Las 100 sonrisas del viernes i des del biTer felicitem Dragoncete, el seu autor. Ah i també hem d’agrair-li que divendres a divendres continui fent-nos riure amb un acudit, des de “La cueva digital”, el seu bloc. Bona manera de quasi acabar la setmana, oi?
Logo de bubok Com veuràs l’ha publicat a bubok.
Bubok permet publicar directament la teva obra a Internet. “Tu escrius, nosaltres et publiquem”,  com ells mateixos expliquen.

És molt senzill. Primer ha de tenir alguna cosa escrita i ganes de fer-la pública, és clar! Simplement donant-te d’alta, puges la teva obra en pdf, tries les mides, tries una portada i el programa calcula el preu de fabricació del llibre. Llavors tu decidiexes el benefici que en vols obtenir, pots posar-lo gratis, és clar! El programa calcula el preu de venda i llestos.

Vaja que si vols tenir alguna cosa teva editada en forma de llibre no necesites cap intermediari, ni tiratges mínims, ni res de tot això.

Ja pots publicar qualsevol creació literària teva com si fos un llibre i fins i tot vendre-la “por el interné”.

Etiquetes: , , , ,

2 Responses to bubok i “Las 100 sonrisas del viernes”

  1. Marc on 5 de juny de 2009 at 13:10

    Ostres, pinta molt bé això del bubok. Ho provaré…

    ;-)

  2. La Marina on 5 de juny de 2009 at 9:37

    Compro! Deu ser la frikada més entranyable de les que es fan i es desfan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]