L’univers més estrany i desconegut: “Los Amos del tiempo”

12 de juny de 2009

los-amos-del-tiempo.jpgJaffar és un pilot espacial que es lloga al millor postor. El Príncep Matton és el seu darrer client, que ha fugit del seu planeta amb una fortuna i és perseguit per les tropes governamentals d’un regim totalitari. De cami al Alderan la nau de Jaffar rep un missatge d’auxili del seu amic Claudem, qui mentre explorava el planeta Perdut juntament amb la el seu fill i la seva dona és atacat pels Frelons, unes abelles molt perilloses. Abans de morir demana a Jaffar que rescati el petit, que es refugia al bosc de Dolongs. Aquest emprèn un llarg viatge contrarrellotge i ple de perills per rescatar-lo.


“Los Amos del Tiempo” (Les maitres du temps) és l’adaptació que el cèlebre dibuixant de còmics Moebius i el director René Laloux fan de la novel·la “L’orphelin de Perdida” el 1982. És un film de pura ciència ficció, ple d’emocions, i amb un cert aire nostàlgic. Fa que l’espectador se senti petit en un univers on el temps i l’espai són indomables, on la majoria éssers que hi apareixen no tenen arrels ni lligams de cap mena, on tothom està de pas. La qualitat dels dibuixos i l’originalitat de l’argument acaben de convertir-la en una pel·lícula molt interessant.

En podeu visualitzar un fragment en versió original:

A la bct xarxa podeu trobar el film en DVD clicant aquí

Etiquetes: , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]