A Terrassa … Nascuts per llegir!

8 de gener de 2010

npl.jpgEl projecte de promoció del gust per la lectura per a la primera infància Nascuts per llegir, va començar a Terrassa el mes d’octubre de l’any 2008 i ara fa poc més d’un any de la seva implantació. Un any intens pel que fa a l’impuls del projecte a la nostra ciutat i al treball conjunt entre les biblioteques dels districtes 4 i 6 i entre els CAP’s Oest i Nord.

Estem molt contents amb aquest primer any de vida del Nascuts per llegir a Terrassa. Cal però continuar treballant per a millorar els resultats, mantenir la implicació de tots els agents i de les famílies participants, i consolidar finalment aquest interessant projecte a la nostra ciutat.

Us convidem a conèixer les nostres àrees del Racó de Pares i Mares i del NPL a les biblioteques on podreu trobar els recursos necessaris per fomentar la relació amb els vostres fills i filles en el moment de la lectura i per promoure el gust per llegir des del primer mes de vida.

Si esteu interessats en el projecte, podeu demanar informació al vostre CAP (Oest o Nord) o a les biblioteques dels districtes 4 i 6.  Us hi esperem!

Escrit per: Cari

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]