Pel Carnaval, tot s’hi val!

16 de febrer de 2010

carnestoltes20101.jpg 

Hola a tots! Com ha anat el carnestoltes? Nosaltres no vam veure molta gent disfressada, de fet, els únics que es van atrevir són, com de costum, els més petits. Els animals i les princeses han estat aquest any el recurs més utilitzat i nosaltres durant la tarda del divendres vam ser uns gats negres ben simpàtics. També va haver-hi algú que no va tenir temps de disfressar-se… però no patiu! Totes aquestes persones tindran una segona oportunitat aquesta tarda, perquè la BD6 ofereix l’activitat Disfressa’t de conte on els assistents podran disfressar-se del seu personatge de conte preferit. Us animem a tots a venir i així allargar una mica més aquest carnestoltes!

 Text: K. Manzano

Etiquetes: ,

One Response to Pel Carnaval, tot s’hi val!

  1. Maria on 22 de febrer de 2010 at 20:19

    Esteu molt boniques! No esgarrapeu a ningú eh?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]