Gimcadelo y Filemón a la Bd6!

22 d'abril de 2010

myf.gifDemà ens acomiadarem dels nostres personatges de la setmana! Són els divertits detectius de la T.I.A,  en Mortadelo i en Filemón, que han estat els protagonistes de la gimcana duta a terme aquesta setmana de St.Jordi a la Bd6.

Però no penseu que ja hem acabat…Encara queda una part de la gimcana molt interessant pels nens i nenes que hi han col·laborat! I és que el concurs finalitza amb un sorteig on sortiran escollits tres guanyadors, que seran recompensats amb un bon premi. En aquest sorteig (que tindrà lloc demà a les sis de la tarda a la sala d’actes de la nostra biblioteca), hi participaran tots aquells nens i nenes que han contestat correctament a totes les preguntes. I no els ha estat gens fàcil, per què per respondre-les, han hagut de visitar els trenta comerços de l’Associació Comerciants Terrassa  Nord -que han col·laborat amb nosaltres penjant les vinyetes de la gimcana als seus aparadors- i encertar les respostes de les preguntes que se’ls demanava.

Tot i això, ha estat molt divertit repetir l’activitat que ja vam realitzar l’any passat amb la Gimcastèrix, que va tenir l’Astèrix i l’Obèlix com a protagonistes. Quins personatges de còmic protagonitzaran la propera gimcana? Des de la BD6 us animem a que ens suggeriu els vostres favorits!

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]