Arriba L’enigma del mes!

28 de setembre de 2010
De biTer

Benvolguts lectores i lectors,

Avui encetem el súper concurs “L’enigma del mes”. Esperem que passeu una bona estona intentant resoldre la pregunta que us formularem. Entre els encertants sortejarem un llibre.

En aquest concurs, que ens acompanyarà durant tot el curs, haureu de respondre una qüestió sobre els següents temes: literatura per a adults, literatura per a infants, temes terrassencs… Si teniu l’hàbit de llegir i sou usuaris de les biblioteques obtindreu la resposta més fàcilment!

Tan bon punt sigui publicada la pregunta al biTer el darrer dimarts de cada mes, tindreu temps fins a darrera hora del divendres d’aquella setmana per a respondre.
Només seran vàlides les respostes que envieu, amb l’assumpte “L’enigma del mes”, a l’adreça de correu electrònic [email protected] dins del termini establert. A l’assumpte hi haureu d’escriure la paraula “Resposta”, i dins del missatge de correu haureu d’anotar-hi la resposta i el vostre nom i cognoms.

Assignarem un número per ordre d’entrada a totes les respostes correctes, i entre aquestes farem un sorteig. Comunicarem el nom del guanyador a l’entrada del bTter, que es publicarà sempre el dimarts de la setmana següent. Caldrà que estigueu alerta!
El premi (que com ja hem dit constarà d’un llibre) podrà ser recollit a la biblioteca de Terrassa que l’afortunat o afortunada prefereixi (ens posarem en contacte amb ell/ella via correu electrònic).

El llibre que regalem aquesta setmana és:

De biTer

El Bulevard dels Francesos, de Ferran Torrent.

Esteu a punt?

Aquí teniu la primera pregunta:

Per quin nom es coneix la ciutat imaginària que pren Terrassa com a referència utilitzada per Jaume Cabré a la seva novel·la “La Teranyina”?


Molta sort!

Més informació a les bases del concurs

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]