Biblioburro

29 d'octubre de 2010

Si sou seguidors habituals del nostre bloc ja sabreu que tenim debilitat per les bèsties: els ocells, els gats, els rucs… Feia temps que no ens regalàvem la vista i l’oïde amb un video melic, doncs aquí en teniu un protagonitzat per Alfa i Beto. Els bons rucs ajuden el Luis Soriano a fer realitat molts somnis de paper per als nens i nenes del Departamento del Magdalena (Colòmbia).

YouTube Preview Image

Felicitats Luís per la teva valuossísima feina!

Més informació sobre aquest servei de socialització de la lectura al seu bloc, el Biblioburro – biblioteca rural ambulante.

Etiquetes: , , , , ,

One Response to Biblioburro

  1. Imma H on 8 de novembre de 2010 at 16:55

    M’encanta veure iniciatives com aquesta que apropen els llibres a aquells que no hi tenen fàcil accés.

    Justament ara ens acaba d’arribar un conte a la biblioteca que parla de les Biblioteques a Cavall, un projecte fundat durant els anys trenta del segle XX a iniciativa del govern de Franklion D. Roosvelt, amb l’objectiu de fer arribar llibres a les regions més remotes. La feina la duien a terme fonamentalment dones i els hi deien les senyores dels llibres. Actualment aquesta feina es fa, com aquí, en bibliobusos. El llibre és aquest:

    HENSON, H. La senyora dels llibres. Joventut, 2010.

    Espero que us agradi tant com a mi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]