Nova pregunta de L’enigma del mes

28 de desembre de 2010
De biTer

Benvolgudes lectores i lectors,

Com ja és costum el darrer dimarts de cada mes, des del biTer us volem reptar altre cop amb una nova pregunta. El llibre que regalem aquesta setmana és País de neu, de Yasunari Kawabata, Premi Nobel de literatura de l’any 1968.

 

De biTer

La pregunta del mes de desembre, sobre Terrassa i el seu entorn, és la següent:

  • Quin és el nom complet de l’església romànica del segle XII trobem a Can Parellada, al costat de l’autopista C-58?

A l’apartat de col·lecció local  de les Biblioteques públiques de Terrassa segur que hi podeu trobar la resposta. Recordeu que teniu fins el proper divendres 31 de desembre a les 23:59h per respondre, just abans de menjar-vos el raïm. El proper dimarts 4 de gener us farem saber la resposta correcta i el nom del guanyador.

Només seran vàlides les respostes que envieu, amb l’assumpte “Resposta a L’enigma del mes”, a l’adreça de correu electrònic [email protected] dins del termini establert. I dins del missatge de correu haureu d’anotar-hi la resposta i el vostre nom i cognoms.

Que tingueu molta sort!

Més informació a les bases del concurs.

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]