Nova pregunta de “L’enigma del mes”

22 de febrer de 2011
De biTer

Benvolgudes lectores i lectors,

Arribem al darrer dimarts del mes i com ja és costum us reptem altre cop a una nova pregunta del nostre concurs. Aquesta vegada regalem el llibre Bizancio, de Judith Herrin.

De biTer

La pregunta que us formulem és la següent:

  • Josep Soler i Palet (1859 – 1921)  té un neguit per conèixer la realitat de Catalunya que el porta a estudiar la història de la seva ciutat (Terrassa) i a publicar textos diversos que culminen la publicació d’una de les seves obres cabdals sobre la història del nostre país. Quin títol porta aquest llibre del qual parlem?

No sabeu qui era Josep Soler i Palet? Si voleu saber més sobre Terrassa i la seva història, haureu de llegir algun dels seus llibres… . Teniu bibliografia d’aquest autor a la col·lecció local de les diverses biblioteques de la xarxa.
Recordeu que teniu fins a les 23:59 hores del divendres dia 29 per a respondre. El dimarts dia 2 de novembre informarem del guanyador.
Només seran vàlides les respostes que envieu, amb l’assumpte “Resposta a L’enigma del mes”, a l’adreça de correu electrònic [email protected] dins del termini establert. I dins del missatge de correu haureu d’anotar-hi la resposta i el vostre nom i cognoms.

Que tingueu molta sort!

Més informació a les bases del concurs.

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]