Terras-sons, març 2011

12 de març de 2011


I jo que em pensava que això del Terras-sons no interessaria a ningú… En canvi, després d’haver vist l’allau de comentaris positius i engrescadors aquí tornem una altra vegada! A part dels comentaris rebuts (gràcies a tots els biTernautes!) vull destacar que els companys musictecaris de l’AMPLI ens van dedicar un post per a celebrar la nostra iniciativa.  Gràcies també a ells per fer-nos difusió! I ara anem a allò que ens interessa, la música!

Aquest mes de març arriba carregat de cites musicals a la nostra estimada ciutat però una en destaca per sobre de totes, i es que a partir del 16 de març i fins al 3 d’abril Terrassa sonarà amb els ritmes sincopats del jazz. Exacte biternautes, està a punt de començar el 30è Festival Jazz Terrassa.

Cartell del 30è Festival Jazz Terrassa

Enguany el Festival Jazz Terrassa arriba a la seva tercera dècada d’història amb un programa de concerts i activitats paral.leles que tornarà a convertir la ciutat egarenca en el punt de mira dels aficionats a aquest gènere. Mantenint el seu format ja habitual s’ha convertit en punt de referència dels festivals i és considerat estratègic per la política musical endegada pel govern català.

No us podeu perdre els concerts que enguany es programen en forma de concerts de club a la Nova Jazz Cava, tampoc les sessions matinals que es faran a la Plaça Vella i a la Plaça Catalunya i, per descomptat, si fa bon

L’activitat prevista d’enguany combina els concerts de club a la Nova Jazz Cava amb les matinals celebrades a les places Vella i Catalunya. Per altre banda, el Parc de Vallparadís que es projecta des de fa dotze anys com la manifestació a l’entorn del jazz més popular de les organitzades al sud europeu amb el Pícnic·Jazz Vallparadís, tornarà a ser una jornada cultural i de convivència exemplar.

Doncs bé, per tot aquell que no ho sabés resulta que des de la Biblioteca Central de Terrassa ja fa anys que cuidem amb una èmfasi especial el fons de jazz, on trobareu un gran nombre de CD’s de jazz, blues, soul … des dels artistes clàssics fins als més actuals. També tenim una secció de llibres on podreu conèixer la història del jazz, llegir la biografia d’algun músic que us interessi o fins i tot interpretar vosaltres mateixos la seva música! Com? Agafant en préstec una de les partitures que tenim a la vostra disposició. I per a estar informats de l’actualitat del món jazzístic podeu consultar les revistes Cuadernos de jazz i Jaç.

Aproximadament tenim més de 1.300 documents que posem a la vostra disposició i us convidem a que passeu per la bct a donar-hi una ullada! Penseu també que durant el període en què es durà a terme el Festival Jazz Terrassa a la sala de música i revistes de la bct es farà una exposició setmanal per donar visibilitat a aquest fons, per descomptat podreu endur-vos a casa en préstec tot allò que us interessi!

Etiquetes: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]