Nova pregunta de “L’enigma del mes”

25 d'octubre de 2011
De biTer

Benvolgudes lectores i lectors,

Arribem a l’últim dimarts d’octubre i com ja és costum us reptem altra vegada a una nova pregunta del nostre concurs. Aquesta cop regalem el llibre Rere els murs, de Núria Esponellà (Premi Néstor Luján de novel·la històrica).

De biTer

La pregunta que us formulem és la següent:

  • Com es deia l’arquitecte municipal terrassenc que va elaborar el pla urbanístic de 1933  i que regulava el creixement de la ciutat?

A partir d’ara hem ampliat el termini per respondre. Així doncs, teniu fins al proper 7 de novembre a les 23:59h per enviar les vostres respostes.  El proper dimarts 8 de novembre informarem del guanyador.

Seran vàlides les respostes que envieu, amb l’assumpte “Resposta a L’enigma del mes”, a l’adreça de correu electrònic [email protected] dins del termini establert. I dins del missatge de correu haureu d’anotar-hi la resposta i el vostre nom i cognoms. Que tingueu molta sort!

 

Més informació a les bases del concurs.

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]