Nova pregunta de “L’enigma del mes”

29 de novembre de 2011
De biTer

Benvolgudes lectores i lectors,
Arribem a l’últim dimarts de novembre i com ja és costum us reptem altra vegada a una nova pregunta del nostre concurs. Aquesta vegada va dedicada al nostre públic més jove, i aprofitem per tractar un tema que torna a estar de moda. Regalarem a qui guanyi el llibre Despereaux,  de Kate DiCamillo.

De biTer

La pregunta que us formulem és la següent:

  • Bianca Castafiore és una cantant d’òpera coneguda arreu del món com El Rossinyol de Milà. De quina tira de còmics és protagonista?

A partir d’ara hem ampliat el termini per respondre. Així doncs, teniu fins al proper dilluns 12 de desembre a les 23:59h per enviar les vostres respostes.  El proper dimarts 13 de desembre informarem del guanyador. Seran vàlides les respostes que envieu, amb l’assumpte “Resposta a L’enigma del mes”, a l’adreça de correu electrònic [email protected] dins del termini establert. I dins del missatge de correu haureu d’anotar-hi la resposta i el vostre nom i cognoms.

 

Que tingueu molta sort!

 

Més informació a les bases del concurs.

Etiquetes: ,

2 Responses to Nova pregunta de “L’enigma del mes”

  1. aiguadelafont on 18 de desembre de 2011 at 22:21

    Benvolgut Angel Vicente, per a concursar a L’enigma del mes cal enviar la resposta a l’adreça [email protected] com deia la pregunta i les bases del concurs. Més informació a: http://blogs.terrassa.cat/biblioteques/category/enigma-del-mes/ I Bases del concurs a: https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0S-OvhznQBpOTI4NjU4MGQtMjQxMC00MDA2LTgwMGYtNWM1Mjc3NmI1NWNi&hl=ca Confiem que així ho fessis també! No deixis de concursar! Moltes gràcies per seguir-nos!

  2. Angel Vicente Perez Hilali on 2 de desembre de 2011 at 12:09

    Bianca Castafiore o senzillament La Castafiore és un personatge fictici que apareix a Les aventures de Tintín i Milú, del dibuixant belga Hergé. És l’únic personatge destacat femení, però pel general no surt gaire ben parada en els guions d’Hergé, essent no obstant un dels personatges més recurrents.
    Bianca Castafiore és una cantant d’òpera italiana coneguda internacionalment com a El Rossinyol de Milà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]