el biTer felicita els Premis Blocs Catalunya 2012

8 d'octubre de 2012


El divendres, 5 d’octubre de 2012, una delegació del biTer i de la bct xarxa vam anar a Reus a la gala de lliurament de la 5a edició dels Premis Blocs Catalunya, que organitza l’associació Stic.Cat.

 

Molts assistents i molts blocs participants i finalistes aquest any. 31 blocs han estat guardonats, distribuïts en 15 categories temàtiques i 2 premis especials (Especial Stic i Especial del Jurat). Dins cada categoria es distingia entre blocs personals, corporatius i professionals.

El biTer ha queda finalista llista de finalistes en la categoria “Corporatiu”. Us ho anunciàvem i agraíem en saber-ho i volem tornar-ho a fer ara. Arribar a finalistes és ja un premi i una gran festa per nosaltres.

Llegim avui altres apunts i notícies sobre els Premis Blocs Catalunya 2012 a la xarxa. Al web de Stic.Cat podeu revisar els blocs guanyadors.  La presidenta de l’Associació Stic.cat, Trina Milan, en el seu discurs anunciava la intenció de crear una Acadèmia Catalana d’Internet amb l’objectiu de posar en valor l’activitat del català a la Xarxa.

Ahir l’Espai Internet de tv3 destacava alguns blocs guanyadors, magnífic resum si el voleu revisar.

L’enhorabona a tots els blocs guanyadors i a la gent que els fa possibles. Volem fer esment especial de:

 • Versos.cat blog de poesia, el millor bloc corporatiu,  categoria on concursava el biTer, continuarem llegint-vos! L’enhorabona! Com deia divendres la Trina Milan “internet com la poesia és una arma carregada de futur!”
 • Històries de bombers , millor bloc corporatiu de història, tradicions i patrimoni. Felicitats Marc! Des de la Col•lecció local de la bct confiem poder continuar documentant-te.
 • Quaderns de bitàcola Diari de viatge d’una volta al món, el millor bloc personal de turisme i viatges en català del 2012. Enhorabona tripulants i amic bibliotecari!
 • Bloc de camp patrimoni geològic i afloraments d’interès, l’autor de les recomanacions de divulgació científica del biTer i per 2 anys consecutius finalista a la categoria universitats, recerca i ciència.


La bct xarxa, Biblioteca Pública de Terrassa i tots els redactors i col•laboradors del biTer agraïm el vostre suport i us obsequiem amb un detall anticrisi. Imprimiu-vos la imatge i improvitzeu el vostre pin o enganxina “qrbiTer”.

Bromes a banda, moltes gràcies per seguir-nos, votar-nos i recomanar-nos als vostres coneguts, amics i familiars.

Whiskyambcola (Dani Arredondo), Garnatxa (Elisabet Torrell), Whiskyambsoda (Marc Vilallonga), Ratafia (Marta Martí), i Aiguadelafont (Agnès Peiró) celebrem la bona salut de la blocosfera catalana i desitgem continuar compartint lectures i recomanacions amb tots els lectors.

Etiquetes: , , , ,

2 Responses to el biTer felicita els Premis Blocs Catalunya 2012

 1. Whiskyambcola on 8 d'octubre de 2012 at 20:26

  M’hagués agradat molt poder acompanyar-vos però ja sabeu, ens devem a l’usuari i… bé, algú s’havia de quedar a Terrassa per obrir i tancar la biblioteca!!!
  Felicitats als blocs guanyadors!

 2. Quaderns de bitàcola on 8 d'octubre de 2012 at 15:28

  Hola companyes i companys bibliotecaris! :-)

  Gràcies per la menció. Ens fa molta il•lusió que entre tots els grans blocs que havien als Premis ens destaqueu.

  Ens hagués encantat compartir premi amb vosaltres. És més, creiem que realment us el mereixíeu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]