Aquí som de llibres. Novel·les portades al teatre

13 de febrer de 2014

aquisomdellibre_biterApunt de difusió de la secció Aquí som de llibres dins la temporada 2013-14 del programa Som Aquí del Canal Terrassa Vallès. El programa d’avui es va emetre el dia 6 de novembre de 2013.  Maria Gental, de la Biblioteca Central de Terrassa, parla de la trobada de clubs de lectura organitzada per la Diputació de Barcelona on els lectors i lectores de clubs van al teatre. En aquesta ocasió per veure l’obra Adreça desconeguda.  En aquest escenari els llibres presentats són novel·les que han esdevingut muntatges teatrals.

YouTube Preview Image

Els llibre recomanats són:

Els vídeos de les col·laboracions de les biblioteques al Som aquí són a la llista de reproducció “Aquí som de Llibres” del canal Youtube de la bct xarxa.

Etiquetes: , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]