20è aniversari de la Nova Jazz Cava

22 de febrer de 2014

El dia 26 de febrer celebrem el 20è aniversari de la Nova Jazz Cava de Terrassa. Per aquesta sala han passat infinitat de músics i bandes de jazz d’allò més variades. Figures llegendàries i autèntics jazzmans de totes les parts del món han actuat damunt l’escenari de la Nova Jazz Cava, convertint-lo en un dels principals llocs de referència del jazz a Catalunya. Per celebrar aquest aniversari, el músic Raynald Colom oferirà un concert.
Aquí el podeu veure amb el seu amic i guitarrista Chicuelo actuant en directe:

YouTube Preview Image
La Nova Jazz Cava serà un dels escenaris que acollirà els artistes que participaran en el 33è Festival de Jazz de Terrassa del 13 al 30 de març. Carme Canela, el grup RST-Romano Sclavis Texier, The Bad Plus, Bill Frisell, Giulia Valle i Marco Mezquida són alguns dels artistes ja confirmats.

Més informació del Festival aquí.

Etiquetes: , , , ,

Comments are closed.

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]