Ai Feliu, quina alegria!

25 d'abril de 2014

aifeliu3
Estem a punt a punt de passar el llistó, el micro, l’escenari… al Teatre Alegria!

La ciutat de Terrassa, a través del CAET, el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa, retrà demà, dia 26 d’abril, al Teatre Alegria, a les 20 hores un acte d’homenatge a Feliu Formosa. 

A les biblioteques públiques de Terrassa ens agrada allargar tant com podem la celebració del Dia mundial de la poesia, que es commemora cada any el dia 21 de març. Enguany la nostra celebració és centrada en aquest homenatge a Feliu Formosa. És per aquest motiu que des del 21 de març fins demà mateix ens sumem a aquest reconeixement fent del biTer un orgullós teloner del Teatre Alegria.

Durant aquest dies publiquem un recull de la seva poesia. La tria dels poemes ha estat feta pel mateix Feliu Formosa. També hem publicat articles d’aproximació al conjunt de la seva obra. Articles escrits per Vicenç Villatoro, Jaume Aulet i per Clara Formosa. La Clara, filla de l’homenatjat, ha participat a més en les recomanacions de lectura al programa Som Aquí del Canal Terrassa Vallès i en l’elaboració d’una guia de lectura, mostra de la qual es pot trobar a la Biblioteca Central durant tot el mes d’abril.

Feliu Formosa (Sabadell, Vallès Occidental, 1934) poeta, traductor, dramaturg, assagista, actor i director escènic és, per la bct xarxa, un autor local. Va viure a la nostra ciutat i ha fer molt pel teatre, literatura i cultura de Terrassa. Ens n’enorgullim. I, ai Feliu, amb molta alegria passem el llistó al Teatre!

aifeliu33 Veure tots els articles i poemes Ai Feliu, quina alegria!

Consultar la informació de l’acte d’homenatge.

Etiquetes: , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]