Els bibliotecaris recomanen. Urban sketching

28 de setembre de 2015

Urban sketchers al biter

THORSPECKEN, Thomas. Urban sketching: guía completa de técnicas de dibujo urbano. Barcelona: Gustavo Gili, 2014. ISBN 9788425227295.

Si t’agrada dibuixar el que t’envolta i compartir els teus dibuixos a les xarxes socials ja estàs duent a terme dues de les vuit regles de l’urban sketching. Aquest moviment creatiu consisteix en dibuixar el teu entorn i compartir les teves obres a Internet.

En aquest llibre trobaràs les eines necessàries per iniciar-te en l’urban sketching, millorar la teva tècnica i retocar digitalment els teus dibuixos abans de penjar-los a Internet. L’autor és en Thomas Thorspecken(@AnalogArtist), il·lustrador que ha treballat per a gegants com Walt Disney. Des de fa aproximadament quatre anys puja un dibuix al dia al seu blog. Els seus quaderns de dibuix són una meravella. Ho pots comprovar en el següent vídeo.

YouTube Preview Image

Un dels aspectes més interessants del llibre és el plantejament didàctic i el gran nombre de dibuixos de l’autor i d’altres sketchers d’arreu del món. Al final del llibre l’autor aporta un llistat d’urban sketchers als qui seguir a Internet.

Darrerament la comunitat d’urban sketchers creix i es consolida a moltes ciutats del país. A Terrassa comptem amb un grup estable d’urban sketchers, USK Terrassa, amb el que possiblement hagis topat o al que t’agradaria sumar-t’hi.

Recomana: Raúl Casado des de la Biblioteca Districte 5 (bd5)

Trobaràs el grup USK Terrassa a…

cartell_uskbques… i el dissabte 3 d’octubre el podràs veure en acció dibuixant per les biblioteques de Terrassa i sumant-se a la celebració de l’any biblioteques!

 

 

Etiquetes: , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]