2n Circuit de Música Moderna a Terrassa

31 d'octubre de 2015

bàner de la secció Terras-sons

Terras-sonaires! El 2n Circuit de Música Moderna torna per segon any consecutiu del 7 al 28 de novembre! No us el deixeu perdre si us agrada gaudir de bona música en directe, a més, els concerts són gratuïts i tindran lloc a diferents espais escampats per tota la ciutat o sigui que no sigueu mandrosos que segur que de les 7 actuacions del cartell alguna us queda a prop de casa.

El Circuit té propostes per a tots els gustos que van des del rap al bolero i des del rock progressiu al folk. Ara bé, tota la programació té un leitmotiv comú: la qualitat dels músics que hi intervindran. Alguns són grups emergents, altres ja estan més consolidats però tots els músics que durant el mes de novembre ens faran aixecar el cul de la cadira són molt i molt recomanables, si no de què estaria jo aquí dient-vos res de tot això? A més, alguns juguen a casa! Voleu comprovar-ho? Doncs au, fem un repàs de la programació.

Sinergias

Aquest grup de rap terrassenc està format per Ruchi, Ferry, Lolaar (vocalistes) i Dj Lordgasmo, estan preparant el seu primer treball plegats tot i que molts dels integrants del grup compten amb experiència en el camp musical. Us deixem el tastet d’una d’aquestes experiències en la que hi participen els 3 vocalistes del grup juntament amb altres músics:

De la Carmela

Aquest duo es presenta de la mà de Daniel Felices, guitarrista, compositor i cantant del grup D’Callaos i Queralt Lahoz, vocalista i compositora de Pokas Luzes, cantaora en la companyia flamenca Els Mulero i vocalista a la banda llatina Hits the town. Versionen i recuperen cançons d’intèrprets com per exemple Mercedes Sosa, Diego el Cigala o Toni Zenet aportant el seu toc personalíssim, la seva calidesa interpretativa i un toc nostàlgic molt afí als ritmes de bolero i flamenc que Felices desgrana de la seva guitarra.

YouTube Preview Image

El faro de alquimia

Els amants del rock progressiu tindreu l’oportunitat de conèixer una de les bandes terrassenques que estan emergent actualment. Formada el 2013, El faro de alquimia compta amb quatre músics que deixebles dels grans músics que sobretot al llarg dels anys 70 van crear el rock progressiu dignifiquen aquest gènere musical aportant-hi el seu personalíssim granet de sorra.

YouTube Preview Image

Caseta

Caseta és una banda formada per 5 músics que toquen el que ells autodenominen pop atmosfèric, una banda que està a la recerca de la seva pròpia sonoritat i que pren influència de grups com The National, Radiohead o Sigur Ros. El seu toc personal confereix a les seves cançons dinàmiques musicals contrastants que van des de la subtilesa més fosca fins als clímax més explosius.

Betzuca

Amb Betzuca arriba la nota folk a Terrassa. Aquest duo d’acordió diatònic i violí de cinc cordes recuperen el repertori popular unint-lo a la riquesa tímbrica i al bon empast dels dos instruments amb què s’acompanyen. El grup està format per Carol Duran i Núria Lozano, ambdúes integrants del grup La Carrau. Un toc de tradició modernitzada que de ben segur farà gaudir a tothom.

La flör del otrö

Us deixem amb l’autodefinició que La flör del otrö té a la seva pròpia web:

Un jardín mediterráneo. Seis flores silvestres. Trece pétalos. Dos cosechas. El secreto es regar con lunares, una gota de melancolía, sonrisas diarias, un chorrito de humor de primavera, dos litros de agua, toneladas de rayos de sol y colores, muchos colores, que atraen a mariposas, abejas y colibrís. ¡Así crece la utopïa!

Com podeu comprovar aquest grup us proporcionarà bon rotllo a cabassos amb la seva música que fusiona ritmes caribenys, rumba, ska, reggae o funky. No us el podeu perdre de cap manera!

YouTube Preview Image

Descantilleos

Descantilleos és una banda de rock de Terrassa formada pels germans Dani i Jordi Lleonart, a la que s’hi sumen Marcos Corcoba i Adrián Muñoz. La seva música rep influències de grups nacionals com ara Extremoduro, Platero y tú, Rosendo o Los Suaves, el seu rock està a cavall entre el rock dur i el rock urbà. Actualment estan preparant el que serà el seu primer disc en directe, us el perdreu?

YouTube Preview Image

Etiquetes: , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]