La vinya silenciosa, nova activitat NPL a la bd4

9 de novembre de 2015

cric-cracbaner
La Sandra Rossi ens porta una nova proposta per les famílies. Tic tac plic plic plac, tinc una planteta petita, per que creixi s’ha de cuidar. Tic tac… moixaines del sol, carícies del vent i pluja que caigui del cel… plic plic plac… quan arribi l’estiu ens farà un regal. Oh! Que serà?

foto sandra rossi

L’activitat tindrà lloc el proper dimarts 17 de novembre a les 18:00 h. a la Biblioteca Districte 4 i estarà adreçada a infants de 12 a 36 mesos.

Recordeu que les places són limitades i cal estar inscrit al projecte Nascuts per Llegir. Podeu realitzar les inscripcions a partir del proper dimarts 10 de novembre de manera presencial a la Biblioteca Districte 4 o bé per telèfon trucant al 937 397 423.

Us hi esperem!

Etiquetes: , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]