Concert de Josh Rouse i clausura de la temporada del cicle Música Moderna

7 de desembre de 2015

bàner de la secció Terras-sons

Un vespre de diumenge qualsevol Terrassa es pot convertir en Califòrnia. El cicle de “Música Moderna”, a punt de rematar la temporada, ho va aconseguir portant a l’escena local el folk de Josh Rouse el passat 29 de novembre. El cantautor de Nebraska va fer la seva única parada a Catalunya a la Nova Jazz Cava de Terrassa per a presentar “The Embers of Time”, el seu últim treball (2015).

rouse

“Ter-ras-sa. M’encanta com sona Terrassa” va deixar anar als pocs minuts de començar i amb un perfecte castellà de subtil deix anglès. Va ser aleshores quan tothom, amb encert, va esperar un dels seus temes més coneguts: “Quiet Town” (2006).

Fascinat pels racons de la Cava i per un públic que va acabar acompanyant amb veus i mans les melodies, Rouse (amb passeig entre el públic inclòs) va recordar èxits com “I Will Live On Islands” (2010) o “Come Back” (2003). Altres títols del seu nou àlbum com “Crystal Falls”, “Jr Worried Blues” o “You Walked Through The Door” tampoc van faltar en una actuació d’autèntic caràcter folk californià.

Ressenya feta per la Gemma del Arco, usuària de les biblioteques públiques de Terrassa.

Josh Rouse a les biblioteques

Etiquetes: , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]