Ja tenim aquí el 8è cicle Sons Clàssics

27 de maig de 2016

bàner de la secció Terras-sons
Del 21 al 30 de juny el cicle Sons Clàssics ha tornat a la Nostra ciutat amb l’objectiu de fer arribar la música clàssica als diferents districtes de la ciutat i apropar-la a tots els públics.

Sons Clàssics aposta per la qualitat, la creativitat i la voluntat de fer créixer l’interès i el gust pel plaer i les experiències artístiques que proporciona la música clàssica
Jordi Ballart i Pastor

Hi trobareu propostes per a tots els gustos i totes les edats, de fet, una de les propostes estrella està adreçada a infants de 3 a 6 anys. I recordeu! Són totes gratuïtes!
Aquí us deixem amb el programa sencer per si us el voleu mirar i a part us en destaquem una activitat de cada districte! Segur que alguna us queda ben a prop de casa!

Districte I
El dissabte 11 de juny a les 18:00 h. al hall de la Casa Alegre de Sagrera tindrà lloc el concert “Sons cèltics”, a càrrec de l’Aula de Música Antiga de l’E.M.M. Conservatori de Terrassa. En aquest concert ens presentaran algunes de les peces més representatives del repertori de música antiga de compositors com ara Frescobaldi, Caccini, Geminiani o Chardevoine.

Districte II
El dilluns 13 de juny a les 18:00 h. a la Biblioteca Districte 2 podreu fer un “Viatge en el temps”, concert realitzat amb la participació de nens i nenes del projecte UIUI de l’EMM-Conservatori de Terrassa i l’Escola Agustí Bartra. En aquest concert a través dels ritmes i les melodies dels segles XVII i XVIII experimentareu les sensacions que devien tenir les persones que les escoltaven en aquella època. A més els nens i nenes del projecte UIUI ens explicaran amb els seus instruments el conte “La sopa de pedres”.

Districte III
El divendres 10 de juny a les 19:00 h. al Casal del Segle XX podreu gaudir d’una “Vetllada musical” a càrrec del Quartet de corda “Nocturn” i del Quartet de clarinets de l’EMM-Conservatori de Música de Terrassa que interpretaran obres de compositors que van des del barroc fins al segle XX.

Districte IV
El diumenge 5 de juny a les 19:00 h. a la Plaça de l’Assemblea de Catalunya podreu gaudir del concert que ens oferirà la Banda de Terrassa que ens presentarà alguns dels clàssics més populars composats per aquesta formació instrumental. No us el perdeu ja que podreu escoltar en directe fragments de bandes sonores cèlebres com “El senyor dels anyells” de Howard Shore, “Cinema Paradiso” d’Ennio Morriccone o “Lawrence d’Arabia” de Maurice Jarre.

Districte V
El dissabte 18 de juny a les 20:00 a la sala Xavi Sallent del Centre Parroquial de la Santa Creu podreu gaudir dels espirituals negres de la mà del Black & White Spiritual Trio que també comptaran amb la participació dels cantaires que participaran d’un taller de tècnica vocal que impartirà, dins del marc d’aquest mateix cicle, la soprano Maria Teresa Vert.

Districte VI
El dissabte 28 de maig a les 19:00 h. al Centre Cívic President Macià els més petits podran gaudir de l’espectacle “Històries de Tumbuktú” a càrrec d’Arcattia Collage. Aquest espectacle familiar adreçat a infants de 3 a 6 anys combina la imaginació i valors del món dels contes amb la sensibilitat i proximitat de la música de Vivaldi, una proposta molt imaginativa per apropar la música clàssica als més petits de la casa.

Aquestes són només una selecció de totes les propostes que el cicle Sons Clàssics proposa a tota la ciutadania, però n’hi ha més! Entre elles la mostra de llibres i CD vinculats al món de la música clàssica que trobareu a la sala de música de la Biblioteca Central fins al 30 de juny.

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]