Novel·la escrita a quatre mans

19 de maig de 2017

 

Un home cau és el títol del llibre que han escrit a quatre mans Jordi Basté i Marc Artigau. El debut en el gènere de la novel·la negra del líder de la ràdio catalana i conductor d’El món a RAC1 s’ha fet al costat d’Artigau i això permet que el relat evolucioni des de dos punts de vista diferents: un d’escrit pel periodista i l’altre pel dramaturg.

 

El d’un d’ells és el del protagonista del relat, l’investigador Albert Martínez. La història se situa a Barcelona i comença en un restaurant de la Barceloneta. El detectiu demana una ampolla de vi blanc mentre mira un parell d’homes discutint en un espigó. Quan el vi arriba a taula, l’Albert abaixa el cap per mirar l’ampolla i quan aixeca la vista de nou a l’espigó només hi queda un home que marxa corrent.

 

 

Basté ha explicat que el llibre quan el van idear, van valorar “un mateix fet a partir de dues càmeres, perspectives i angles diferents, els ulls d’un i de l’altre”. Artigau ha explicat que en aquesta obra els agradava “parlar de la caiguda no només física, sinó dels personatges com un investigador que està en un terreny que no sap on i d’una família on els personatges van caient”.

Aquí us deixem l’entrevista feta pel programa 8 al dia als autors d’aquesta novel·la.

 

 

Jordi Basté: “Hem decidit escriure el segon llibre. Hi haurà molta sang i estarà vinculat al món del teatre.”

Marc Artigau: “La idea és que mentre ens ho anem passant bé poguem anar escrivint i la idea és que en el següent llibre parlem d’una altra historia.”

 

Etiquetes: , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]