Els bibliotecaris recomanen: Hopi, de Josep Lluís Badal

10 de gener de 2018

 

Estem molt contents de recomanar-vos una nova col·lecció de llibres infantils. Una col·lecció que té tots els ingredients que ens agraden:

Resultat d'imatges de hopi badal-Qualitat literària i gràfica

-Ganxo: té molta acció i suc des de l’inici, des que comences a llegir no pots parar!

-Temàtica:  l’autor ha detectat una mancança de llibres de misteris, i ha decidit crear una saga d’intrèpids detectius seguint els cànons dels clàssics.

-Escrita per un autor terrassenc: Josep Lluís Badal

 

A diferència dels exitosos llibres del pirata Jan Plata – del mateix autor- el públic al qual s’adreça és més jove, a partir de 8 o 9 anys. Ara ens trobem davant d’una parell de nens que no són detectius però sí que tenen moltes ganes d’investigar i esbrinar què passa en cada història. Per una banda tenim al Ferran, l’autèntic protagonista, i per l’altra a la Balbina, una nena inventora que se les empesca totes per a sortir de qualsevol parany. Al primer llibre de la col·lecció es troben dos gossos (un d’ells és el Hopi, que dóna nom a la sèrie) que els ajuden. Tots plegats hauran de desmantellar els plans malèfics dels dolents de la història.

Amb un ritme trepidant i bon argument, junt amb una ambientació força versemblant, els lectors entraran de ple en la trama que recorda molt a les novel·les de Sherlock Holmes.

I ja per acabar de rematar, les magnífiques il·lustracions de Zuzanne Celej donen un caire clàssic al llibre, que ens ajuda molt a situar-nos en la història i l’ambientació de l’argument.

I no us perdeu tampoc la videorecomanació de la Marta Martí:

En definitiva, estem davant d’una molt bona col·lecció que us recomanem i sabem del cert que no us decebrà. Us animeu a llegir-la?

Etiquetes: , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]