El món màgic de Cécile McLorin

24 de febrer de 2018

Dreams and daggers, de Cécile McLorin Salvant.

Us torno a recomanar Cécile McLorin Salvant, una jove cantant nordamericana que posseeix un domini de la tècnica vocal enorme, de temes clàssics del jazz i del blues. La seva veu envellutada et va transportant a un estat de relax i calma constants. No us enganyo i no m’amago si us confesso que a mi m’encanta perquè em transporta a un món màgic. Amb ella soc capaç de desconnectar uns minuts i evadir-me de tot: de feina, de nens, de pensaments negatius, de problemes diversos… La seva música vindria a ser com una guaridora de l’esperit o de l’ànima. I, creieu-me, no exagero.Ho vaig descobrir perquè vaig tenir la gran sort de poder-la veure en directe, fa un parell d’anys, en el marc del 35è Festival de Jazz de Terrassa, a la Nova Jazz Cava, lloc on va deixar empremta, com explicava la Júlia Sentís a Núvol.

Fa pocs dies ha arribat a la nostra biblioteca, Dreams and Daggers, el seu nou disc, amb el qual l’any 2017 va ser guardonada amb el Grammy per al millor disc de jazz vocal. És un disc molt fresc i intimista. Totes les cançons han estat creades per ella mateixa. Espero que l’escolteu i que el gaudiu tant com jo.

Us recomano especialment la cançó “You’re my thrill” que podeu veure i escoltar aquí:

 

Dades del disc:

Títol: Dreams and daggers
Autoria: McLorin Salvant, Cécile
Discogràfica: Mack Avenue
Any de publicació:  2017

Més informació:

bàner de la secció Terras-sons

Etiquetes: , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]