“La noia de la caravana” una nit de càmping terrorífica

29 d'agost de 2018

La història comença quan la Laura es desperta sola, adolorida i amb un trau al cap, dins d’una caravana. No sap com ha arribat fins allà, l’únic que sap és que segueix en aquell càmping maleït i que no ha pogut escapar del laberint de caravanes abandonades.

La Laura és una noia de 16 anys que mentint a la seva mare decideix marxar un cap de setmana  amb  en Kilian, un noi dos anys més gran que ella i que li agrada moltíssim. Ella no sap  on la portarà però li és igual, només pensa en el cap de setmana romàntic que passarà al seu costat.

El que la Laura no hauria pensat mai és que en Kilian  la portaria a un càmping abandonat i solitari enmig de la muntanya. A partir d’aquest moment  comença a posar-se neguitosa i tensa, alguna cosa la inquieta però no sap ben bé què és.  Què li amaga en Kiliam? Per què l’ha portat  a un lloc tan inquietant? No té cobertura al mòbil, ningú sap que és allà… I si en Kilian és un violador o un psicòpata? Ha estat massa confiada? Passen la nit junts a la caravana però quan la Laura es desperta en Kilian ja no hi és.  Tota sola comença a descobrir missatges estranys, petjades… Res ni ningú és el que sembla en aquest indret tan misteriós i fantasmagòric.  La Laura  se sent amenaçada, no sap que està passant ni quin és el seu paper en aquesta història, però està segura d’una cosa i és que HA DE FUGIR!

“La noia de la caravana” és un thriller juvenil,  que enganxa des del principi,  de lectura senzilla i amena, amb intriga constant  i més d’un ensurt.  Si la llegiu, us farà passar una bona estona. Va guanyar, a més el Premi Muntaner 2017

Xavier Gual Vadillo (Barcelona, 1973) és llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona. Treballa com professor de secundària i ha treballat com a periodista i guinista. Actualment segueix col·laborant en el suplement de cultura del diari Avui, el suplement Criatures del Diari Ara, RAC1 o COM Ràdio. Com a escriptor ha publicat la novel·la “Els tripulants” (Premi de Narrativa Ribera d’Ebre 2000) i els reculls de contes “Delirium tremens” (Premi Mercè Rodoreda 2001) i “Estem en contra” (Premi Pere Quart d’Humor i Sàtira 2007) . I més endavant “Ketchup” (Columna edicions, 2006), “El mediador” (La Galera, 2013), “Els fantasmes de Dalí” (Columna edicions, 2013) i “Off the record” (Llibres del Delicte, 2014).

 

Dades del llibre:
Títol: La noia de la carvana
Autoria: Gual, Xavier
Editorial: Fanbooks
Any de publicació: 2017
Pàgines: 221
ISBN: 9788416716722

 

Més informació:

Etiquetes: , , , , , ,

One Response to “La noia de la caravana” una nit de càmping terrorífica

 1. Anna Maria on 30 d'agost de 2018 at 16:27

  Hola Xocolatadesfeta!
  Jo també sóc gran i a mi també m’agraden certes novel.les juvenils, sobretot les de misteri i policíaques. N’he llegit moltes perquè he estat molt anys en contacte amb nois i noies
  Moltes gràcies per la recomanació!
  Salutacions
  Anna Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BCT xarxa

Biblioteca pública de Terrassa
Passeig de les lletres, 1
08221 - Terrassa
Telf. 937 894 589
Mail: [email protected]