Terrassa, activament contra el racisme. La ciutat s’ha adherit a la xarxa ECCAR

El 30 de novembre el Ple Municipal va aprovar l’adhesió de la ciutat a la Coalició Europea de Ciutats Contra el Racisme, coneguda pel seu acrònim ECCAR. ECCAR va néixer el 2004 promoguda per la UNESCO per tal de crear una xarxa de ciutats interessades a compartir experiències i millorar llur política de lluita contra el racisme, la discriminació i la xenofòbia.

Ha estat des del Servei de Ciutadania que s’ha impulsat l’adhesió en aquesta xarxa.

ECCAR té establert un pla d’acció de 10 punts, que podeu consultar en aquest enllaç, entre els quals hi figuren: una major vigilància contra el racisme, proporcionar assessorament i seguiment de les polítiques municipals, més suport a les víctimes del racisme i la discriminació, entre d’altres punts.

ECCAR ofereix una caixa d’eines molt interessant per combatre les injustícies per raó de raça.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *