Publicació online del projecte europeu BRIDGE

En el marc del projecte BRIDGE (Building resilience to reduce polarisation and growing extremism), en el que l’Ajuntament de Terrassa ha participat a través del Servei de Policia, s’ha publicat una guia online amb un resum de cadascun dels projectes pilots desenvolupats.

La publicació serà presentada durant la conferència internacional de l’EFUS (European Forum for Urban Security) que tindrà lloc del 20 al 22 d’octubre a Niça, i en la que s’organitzarà un workshop amb el títol “Tackling polarisation in our cities: tools and practices to foster inclusive and cohesive societies” (Combatre la polarització a les nostres ciutats: eines i pràctiques per fomentar societats inclusives i cohesionades)

Per accedir a la publicació: BRIDGE – Understanding and addressing polarisation at the local level by Efus – issuu

Recta final del projecte BRIDGE |

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.