Terrassa participa al Consell Mundial de CGLU

Del 10 al 14 d’octubre es va celebrar a Daejeon (Corea del sud) el Consell Mundial de CGLU, del qual ha sorgit el Pacte per al Futur de la Humanitat, també conegut com a Declaració de Daejeon. Pots llegir-la en aquest enllaç: Declaració de Daejeon.

Amb el Pacte per al Futur, els governs locals i regionals tornen a declarar el seu compromís d’unir-se amb socis nacionals i internacionals per aconseguir canvis significatius per a les persones, el planeta i els governs. També marca les prioritats estratègiques de l’organització per al període 2022-2028.

Persones: Situar les persones al centre, analitzar les necessitats de les generacions actuals, garantir l’accés als serveis i bens comuns, oferir equitat i justícia interseccional. Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, ha estat nomenada Ambaixadora per al Futur de les Persones.

Planeta: promoure sistemes i maneres de viure en harmonia amb el nostre entorn, renaturalitzar models de producció i consum. Anne Hidalgo, alcaldessa de París, serà Ambaixadora per al Futur del Planeta.

Govern: Revisar i millorar per donar resposta als nous reptes. Yücel Yilmaz, alcalde de Balikesir, serà l’Ambaixador per al Futur del Govern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *