Aprovació definitiva en el ple de juny

Reglament de Participació

Al Ple municipal de l’Ajuntament de Terrassa corresponent al mes de juliol del 2016, es va aprovar definitivament el nou Reglament de Participació Ciutadana; un reglament fet de manera participada per les entitats i la ciutadania.

El nou text respon al convenciment que és imprescindible governar buscant la implicació de la ciutadania, i dels diferents actors de la ciutat, a l’hora d’avaluar i compartir decisions sobre les polítiques i actuacions públiques,

L’objectiu d’aquest nou Reglament és millorar la qualitat democràtica a la nostra ciutat, i això només és possible amb la cooperació ciutadana, la coproducció, la codecisió i la coavaluació de les polítiques públiques amb la ciutadania.

Avancem cap a una participació real i efectiva de la ciutadania; avancem cap a una Terrassa profundament democràtica, plural i participativa.

Aquest nou Reglament entrarà en vigor l’endemà de la publicació al DOGC.

El Reglament al BOPB

BOP 25 abril 2016Us informem que avui 25 d’abril de 2016 ha estat publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona l’anunci sobre l’aprovació inicial del Reglament de Participació Ciutadana.

Demà dia 26 s’obre un període de 30 dies per a fer-hi al·legacions, període que finalitzarà el pròxim 31 de maig.

El text del Reglament es pot consultar a la seu del Servei de Qualitat Democràtica (Carrer Unió, 36), de dilluns a divendres, de 9h a 14h, i al Tauler d’Anuncis de la Seu Electrònica de l’Ajuntament (https://tauler.seu.cat).

El Reglament segueix el procediment per ser aprovat definitivament

En data 18 d’abril s’ha publicat l’anunci sobre l’aprovació inicial del Reglament Municipal de Participació Ciutadana al tauler d’Anuncis de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Terrassa i al Diari de Terrassa avui dimarts dia 19.

El termini dels 30 dies per fer les al·legacions començarà a comptar a partir del dia següent a la darrera publicació que es farà al BOP. En aquest blog us informarem de l’inici del termini.

Accedeix a la còpia digilenciada del reglament

 

Aprovació inicial del nou Reglament de Participació Ciutadana en el Ple

Aprovacio Reglament Participacio CiutadanaEl passat dijous 31 de març, l’Ajuntament en Ple va aprovar inicialment el nou Reglament de Participació Ciutadana, amb els vots a favor de tots els grups municipals excepte el del Partit Popular.

Després de l’aprovació inicial, s’iniciarà el tràmit d’exposició pública i s’obrirà el període de presentació d’al·legacions.

Us informarem en aquest mateix blog de l’inici d’aquest termini.

Consulteu aquí el text del document aprovat.

El Reglament de Participació Ciutadana es presenta abans de ser aprovat pel ple

Presentació Reg_Paticipacio2016

La regidora de Ciutadania, Qualitat Democràtica i Usos del Temps, Meritxell Lluís, ha estat l’encarregada de presidir la sessió oberta a la ciutadania que es va dur a terme ahir dimecres a la Masia Freixa.
Meritxell Lluís va explicar les novetats que incorpora l’esborrany del reglament de Participació fruit del recull d’aportacions que van fer les entitats i la ciutadania, i també del treball dels grups municipals

El Reglament de Participació es portarà al Ple de març

Ajt pleUs informem que un cop treballat l’esborrany del Reglament de Participació Ciutadana, en el marc de la Comissió Política de Qualitat Democràtica, es portarà a votació per la seva aprovació inicial al proper Ple de març.

Abans del Ple, us volem explicar quines són les principals novetats i aspectes a destacar del text final. És per aquest motiu que us convoquem el proper dimecres 16 de març, a les 18:30 h. a la Masia Freixa.

Recta final per a la proposta del nou Reglament de Participació Ciutadana

Durant el mes de febrer s’acabarà d’enllestir el document final de l’esborrany del reglament, fruit de l’ important i valuós recull d’aportacions que heu fet les entitats i la ciutadania, i també del treball que es duu a terme en la Comissió Política de Qualitat Democràtica, formada per tots els grups municipals.
Aquest document final us el presentarem a mitjans de març, abans de l’aprovació inicial al Ple, prevista durant el primer trimestre d’enguany. També estarà a la vostra disposició en aquest blog.