Avui es presenta l’esborrany del reglament de Participació Ciutadana

La regidora de Participació Ciutadana, la Lluïsa Melgares, presentarà públicament avui l’esborrany del reglament de Participació Ciutadana. La sessió, que es farà a les 19h al Vapor Universitari, comptarà amb la participació de dos experts: el Fernando Pindado, advocat i expert en polítiques públiques i participació ciutadana, i l’Ismael Peña, professor dels Estudis de Dret i Ciència Política de la UOC especialitzat en Societat del Coneixement.

Dos temes principals centraran la xerrada d’aquests dos experts: el paper de les normes i l’impacte de les TIC i de les xarxes socials a la participació.

A partir de la presentació d’avui s’obrirà un període de participació per tal que les entitats i la ciutadania puguin fer aportacions i comentaris al reglament.