Dia 7 d’abril: Dia Mundial de la Salut. Hi tens molt a dir!

El diumenge 7 d’abril, per commemorar el Dia Munidal de la Salut 2013, l’Ajuntament de Terrassa i el Consorci Sanitari de Terrassa van organitzar tot un seguit d’actes en un ambient lúdic i divertit als magnífics espais naturals de Torrebonica.

Al voltant de 800 persones van participar en activitats saludables com ara una caminada, una marxa nòrdica o una bicicletada. A més, el públic infantil també va partcipar activament en diversos tallers de promoció de la salut.

Diverses entitats de la ciutat van poder explicar les seves activitats, i el Servei de Salut i Comunitat de l’Ajuntament va instalar el “laboratori d’idees ciutadanes”, en el qual animavem a les persones que volguessin a aportar les seves propostes per a millorar la salut de les persones. Us animem a que utilitzeu aquest blog per a fer-nos arribar les vostres propostes!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *