El THAO al Carnaval de la mà de l’escola Santa Teresa de Jesús

Avui us presentem un exemple d’activitat creativa que ha realitzat l’escola Sta. Teresa de Jesús per donar a conèixer el programa THAO entre els seus alumnes i famílies. La seva Directora la Sra. Engràcia Margarit ens ho explica així:

“Una de les tradicions de la nostra escola és la celebració del carnaval combinant els aspectes lúdics i festius amb l’assoliment d’objectius pedagògics.

Cada curs escollim un tema relacionat amb els eixos treballats, amb aspectes culturals,…, i sota un lema elaborem un pla de treball i confecció de disfresses.

El professorat fa la tasca de disseny de l’activitat, l’alumnat elabora la seva pròpia disfressa i les famílies ens ajuden en el muntatge.

Enguany varem pensar que podíem aprofitar el treball iniciat sobre la proposta del programa THAO per tal de fer-lo extensiu a tota la comunitat educativa i per il·lustrar d’una manera divertida els aspectes sobre alimentació treballats a les aules. Així va sorgir el lema “La dieta mediterrània, la més saludable”.

Sota aquest lema comú presentat pels Thaoins, cada classe representava un plat elaborat amb els elements propis d’aquesta cuina.

La decoració de l’escola també girava a l’entorn del tema.

Ha estat una fórmula  molt motivadora  per a iniciar l’alumnat i les famílies en el coneixement del programa THAO.”

 

Us animem a que ens feu arribar les vostres experiències i activitats relacionades amb el programa THAO!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.