Es posa en marxa el programa “OhSi”, de promoció de l’oci saludable

El programa d’activitats d’oci saludable alternatiu al consum de drogues Oh sí! es desenvolupa a Terrassa entre el mes de març i el mes de juliol de 2013. Està organitzat pels serveis de Salut i Comunitat, Joventut i Esports, i té el suport del Plan Nacional sobre Drogas. El programa s’emmarca en el Pla local de drogues i el Pla de joventut i te l’objectiu de fomentar que les persones joves de Terrassa participin durant el seu temps d’oci en activitats de caire lúdic i formatiu que promouen estils de vida saludables.

 

La major part de les activitats es realitzen en el marc del Districte Jove i altres estan obertes a tota la gent jove de la ciutat. Es programen activitats culturals, esportives i formatives. Entre les activitats culturals destaquen concerts saludables, tallers i exhibició d’art urbà (grafits, rap i hip hop), sessions de teatre social, creació artística, videotwits i cinema a l’aire lliure. Entre les activitats esportives s’estan duent a terme sortides de marxa nòrdica nocturna, es faran sortides en BTT i patins i un torneig nocturn de bàsquet 3×3 per la festa major. Entre les activitats formatives es fan xerrades sobre prevenció del consum de drogues i dels riscos associats per a joves i per a educadors/es, un taller de ràdio i l’edició d’una revista de parkour. També es realitzarà una activitat específica de reducció de riscos associats al consum de drogues durant les nits de la festa major.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.