L’Expo “Parlem de drogues” arriba a Terrassa

L’exposició itinerant “Parlem de drogues” organitzada per la Fundació la Caixa conjuntament amb l’Ajuntament de Terrassa i la Generalitat de Catalunya, visita Terrassa aquesta primavera. L’objectiu de l’expo és promoure la prevenció del consum de drogues i els riscos associats entre la gent jove, facilitat tant als joves com a les seves famílies i educadors/es recursos per abordar el tema. Es realitzen visites guiades de grups d’alumnes d’ESO, grups de joves en general, mares i pares i altres col·lectius, amb un/a monitor/a especialitzat/da.

 

A l’expo s’intenten tractar les preguntes següents: com afecten les drogues al cervell, als òrgans i a la nostra conducta? Com es torna una persona addicta? Estem realment informats dels efectes de les drogues? El programa educatiu té la finalitat de proporcionar eines a la ciutadania per tal que tinguin una actitud crítica davant les drogues. Aquesta acció s’emmarca en el Pla local de drogues de Terrassa.

 

L’expo està instal·lada al Parc dels Catalans del 18 de març al 20 d’abril i està oberta de dilluns a diumenge de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. Les visites guiades als grups escolars es realitzen a hores concertades i les visites guiades obertes a la població es realitzen de dilluns a divendres a les 19 h i dissabtes, diumenges i festius a les 12 h i a les 19 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.