Es presenta el Laboratori d’Idees Ciutadanes

En el marc de la festa solidaria del  Dia Mundial de la Salut que es va celebrar a TorreBonica el passat dia 7 d’abril, es va donar a conèixer el Laboratori d’Idees Ciutadanes, un espai pensat per a que totes les persones que ho desitgin, expressin les seves propostes per millorar la salut i el benestar ciutadĂ .

Es van recollir moltes propostes.Alguna tan senzilla com aquesta:

Altres giren al voltant de coses senzilles que podem fer a la nostra vida quotidiana sense massa esforç: deixar el cotxe i anar a peu, retornar a la dieta mediterrĂ nia…

N’hi ha que requereixen l’esforç del conjunt de la ciutadania, les associacions  i les institucions: promoure mĂ©s passejades pels entorns naturals de la ciutat, que a les escoles es treballin mĂ©s els hĂ bits saludables, promoure menjar mĂ©s variat, que hi hagin mĂ©s camins verds, mĂ©s zones per a vianants, promoure mĂ©s festes amb criatures per adquirir hĂ bits saludables des de la infĂ ncia, que es facin rutes guiades i reduir la velocitat dels cotxes a la ciutat…

En trobem que expressen desitjos que poden estar en la ment de tothom:

que coincideixen  amb el sentir majoritari respecte als drets de les persones

Fins i tot, un grup de persones van llegir un manifest que enllaça amb aquest desig i que podeu trobar aqui.

Us deixem amb aquest desig que resum l’esperit del Laboratori d’Idees Ciutadanes: aconseguir un major benestar per a les persones:Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *