Ja has tingut una idea caminaire? Perfecte! Ens l’expliques?

Amb motiu de la Setmana Mundial de la Seguretat Viària (del 6 al 12 de maig), la ONU ha volgut posar la mirada cap a la seguretat dels vianants. La iniciativa, que s’emmarca en la Dècada d’Acció per a la Seguretat Viària 2011-2020, té com a principal objectiu salvar cinc milions de vides a tot el món.

Més enllà de millorar la seguretat dels vianants, aquesta Setmana Mundial s’ha aprofitat per a dur a terme campanyes per promoure l’increment dels desplaçaments a peu i la reducció dels desplaçaments en vehicle privat motoritzat. A més dels beneficis evidents en el medi ambient, la substitució dels desplaçaments curts en vehicle privat per desplaçaments a peu comporta importants beneficis per a la salut (podeu ampliar la informació aqui).

En aquesta campanya de la DGT pots pujar les teves fotos de persona caminaire a Instagram amb el hastag #CaminanteDigital abans del 26 de maig.

I ara, comparteixes la teva idea per fer la nostra ciutat més caminaire per a que les persones ho puguin ser?

Gràcies per compartir i sort amb les fotografies !

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *